Hjälp! jag har köpt ett radhus!




Hoppsan Kerstin. 
Jag har visst köpt mig ett litet radhus.

Låtom mig berätta för dig hur det gick till.

Jo jag sitter ju lite nu och då och sonderar fastighetsterrängen på Hemnet. 
Har försökt i många år nu att inviga Jimmie i nöjet att "ha något" att pyssla med. Du vet. Målat, tapetsera och dona. Men, norrbottning som han är så är det bara ett evigt velande. Han hummar och "schuu":ar och drar sig i skägget men det händer liksom inte mer än så.

Men, så dök det upp ett litet litet radhus inte långt från huset mamma och pappa har. 
Nu gäller det tänkte jag. Jag kanske köper det själv...?
Ja, varför inte, tänkte jag och anmälde mig till digital visning - eftersom visningen skulle ske samma vecka jag var i Kroatien med mamma. Så vi satt där på hotellrummet i Kroatien och loggade in på digitalvisning. Pappa, som var i Ockelbo vid tillfället skickade jag iväg att gå på den fysiska visningen samma kväll.
Och ja, sen jag la jag bud som budgivare nummer 2.
Budgivare 1 hade lagt ett riktigt skambud så jag drämde till med utgångspriset. Det tog ett dygn men sen svarade BG1 med att höja.. så då gjorde jag det med. Mäklaren ringde på torsdag kväll och sa GRATTIS! den andra budgivaren har lagt sig!
Wow!!!
Det dracks några glas bubbel på hotellrummet ska jag säga. Radhusägare?! Lilla jag??
På fredagen innan vi skulle kliva på flyget från Split ringer mäklaren - budgivare 3 har gett sig in i leken och eftersom inga köpeavtal skrivits så..aaah du fattar.
Den la bud och jag la mig lite över och sa att jag åker med raketfart upp till Ockelbo och skriver papper om det här går vägen!!
Fick lift med Bettan och Ingvar. Kastade mig in hos mäklaren och signade pappren..!

Pappa bjöd på pizza och öl innan han körde ner mig till tågstationen så jag äntligen kunde åka hem till Sthlm (och Sigge som Jimmie precis hämtat hem från veterinären). Vilket galet veckoslut!! När jag vaknade på lördag morgon visste jag inte vad som hänt och inte hänt på riktigt eller var jag var någonstans 😂






kutaspring.blogg.se

Löpning. Hund. Blommor. Inredning.

RSS 2.0