vad är väl en natt på Fortet?

Så. jag stod trött men lättad efter två nätter på Fortet på TC när klockan är 07:26 & personalplaneringen ringer. Då vet man att klockan är slagen.
 
Trots det svarade jag som den väluppfostrade jag är & självfallet svarade jag Ja på frågan om jag kunde tänka mej att jobba en natt till.
 
Inte för att jag ville - utan för att jag har så svårt att säga nej.
 
 
 
Men - pengarna kommer på Juni-lönen & där kan det tänkas göra ganska stor nytta vill jag misstänka. Natten flöt på ganska bra & när jag kom hem på torsdagens morgonkvist hade Husse begett sig till jobbet & jag tog en liten promenad i morgonsolen med Jyckestycket. Underbart! Sov bara i 3-4 timmar innan jag steg upp & gjorde mej lunchfrukost. Kände mej bakis resten av dagen men kände mej hög på solenergi.
 
 
 
Husse kom hem efter jobbet & vi strandade båda på soffan lite för länge innan vi till slut lyckades byta om & genomföra ett kortare löppass. Pust!
 
 
 
Fredag - Enda lediga dagen för fröken Sundberg denna vecka.
 
Vi tog en rejäl sovmorgon - trots fint väder. & åt en lång frukost innan vi åkte till Bergshamra med Jyckestycket & promenerade ut mot Stora Skuggan & 4H-gården där vi belönade oss med kaffe & glass.
 
 
 
Sen snurrade vi runt i Universitetsområdet (det är verkligen enormt??) innan vi hittade Valhallavägen & tog tunnelbana hem. Avslutade dagen med ett 60-minuters löppass & middag på lokala haket.
 
 
 
 
 
 
 
 

</div

kutaspring.blogg.se

Löpning. Hund. Blommor. Inredning.

RSS 2.0